Belegde broodjes bestellen voor bedrijven en particulierenWat maakt winkelen, een rondje over de zaterdagmarkt , of uw zakelijke afspraak nog leuker? Lekker lunchen in een warme, gezellige omgeving met je partner, familie, vrienden of zakenrelatie. Binnen in onze mooie zaak, of buiten op ons gezellig terras met 80 zitplaatsen. Met keuze uit versgebakken belegde broodjes of heerlijke salades onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of een heerlijk glas wijn. Tevens verzorgen wij de catering voor bedrijven en particulieren in Rijswijk en omgeving.

Wij serveren veel huisgemaakte producten. Bij ons worden gerechten bereid met streekproducten. Waar mogelijk maken wij gebruik van biologische producten. Voorbeelden van onze leveranciers zijn Hoeve Biesland, Van der Bosch Kip producten, Sligro Eerlijk & Heerlijk, etc.

Tevens is er de mogelijkheid om vanaf twee personen te genieten van een heerlijke "High tea" en "High Wine". Wij onderscheiden ons door uitsluitend kwaliteitsproducten te serveren in een sfeervolle inrichting, waardoor u zich al snel thuis voelt. Wij doen geen concessies aan kwaliteit, gebruiken geen conserveringsmiddelen en gebruiken zo min mogelijk zout in onze producten.

Wij zijn door Bureau de Wit getoetst volgens de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Door het verkrijgen van dit keurmerk tonen wij aan dat wij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Via deze link ziet u welke andere bedrijven dit keurmerk mogen voeren.

Deze website maakt gebruik van een winkelwagenfunctionaliteit.

Klik hier voor het promotiefilmpje van Broodje du Chef